Bröderna Fhyr AB

Vi tillverkar och monterar apparatlådor för alla sorters lastbilar

Kontakta oss när ni behöver tillverkning och montage av apparatlådor för lastbilar. Vi är experter på att leverera kvalitativa och driftsäkra lösningar som möter era behov och förväntningar på en förstklassig leverans.

0321-314 60

Apparatlådor

Vi kan utrusta lådor och kopplingsboxar med lämpliga anslutningar, kabelgenomföringar samt önskade komponenter och kopplingslister. 

När ni behöver apparatlådor för era lastbilar kan ni vända er till Bröderna Fhyr AB. Våra apparatlådor är avsedda att rymma och ansluta olika elektroniska komponenter i lastbilarna. Vi har ett brett utbud av apparatlådor som passar de flesta lastbilarna, och om ni behöver specialtillverkade apparatlådor för att passa specifika funktioner i era fordon, kan vi också hjälpa er med det.

Apparatlådor som skyddar mot yttre faktorer

Apparatlådor används för att hysa och skydda elektriska och elektroniska komponenter i fordon, särskilt lastbilar. De spelar en avgörande roll i att hålla dessa komponenter säkra och organiserade.

Hög säkerhetsstandard och certifiering 

De måste uppfylla strikta säkerhetsstandarder och certifieringar för att garantera att de är säkra att använda i fordon vilket är säkerställt med de vi levererar till våra kunder.

Våra apparatlådor är konstruerade med stor noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Vi använder endast de bästa materialen för att säkerställa att våra produkter är robusta och hållbara.

Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi er gärna!

Slå oss en signal om ni har frågor om apparatlådor till lastbilar.

Bröderna Fhyr AB är din expert inom apparatlådor för lastbilar. Med vår omfattande kunskap och engagemang för kvalitet, kan ni lita på att vi levererar hållbara och effektiva lösningar för alla era elsystembehov.

Kontakta oss idag för att lära er mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er med era apparatlådor.

Frågor & svar om apparatlådor

Här besvarar vi vanliga frågor om borrar och apparatlådor.