Bröderna Fhyr AB

Kablagetillverkning och försäljning av elsystem

Om ni behöver hjälp med elsystem till lastbilar har ni kommit helt rätt. Bröderna Fhyr AB specialiserar sig på tillverkning av elsystem och elkablar för lastbilspåbyggnader. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla dina behov inom kablagetillverkning.

0321-314 60

Vi säljer och tillverkar kablage

Ni kan vända er till oss när ni behöver köpa olika elsystem och elkablage för lastbilspåbyggnader. Vi erbjuder högkvalitativa produkter och kunnig service för att möta era behov.

Vi specialiserar oss på kablagetillverkning av olika typer av elsystem och elkablar som används i lastbilspåbyggnader. Våra klipp- och skalmaskiner hanterar kabelareor med en diameter från 0,35 mm2 till 90 mm2. Dessutom tillverkar vi flerledare med en diameter upp till 25 mm. Med vår flexibla tillverkning av kablage kan vi erbjuda lösningar för de flesta av era elkabelbehov.

Vad är kablagetillverkning?

Kablagetillverkning är processen där olika komponenter och kablar monteras samman för att bilda ett komplett elsystem. Detta system är avgörande för att säkerställa att alla elektriska funktioner i lastbilar fungerar korrekt. Våra tjänster inom tillverkning av elkablage innebär att vi skapar effektiva system som möter alla dina specifika krav och behov.

Tillverkning av elsystem till lastbilar

Om du letar efter en kompetent partner för tillverkning av elkablage till dina lastbilar, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina behov inom kablagetillverkning. Vår kundtjänst är redo att svara på alla dina frågor och ge dig den information du behöver

Vi välkomnar alla förfrågningar och hjälper er gärna att hitta en skräddarsydd lösning tillsammans!

Vi hjälper er med ett passande elsystem för era lastbilar

Bröderna Fhyr AB är din expert inom kablagetillverkning för lastbilspåbyggnader. Med vår erfarenhet och engagemang för kvalitet, kan du lita på att vi levererar effektiva lösningar för alla dina elsystembehov. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med tillverkning av elkablage.

Tillverkning av kablage - frågor & svar

Här besvarar vi vanliga frågor om kablagetillverkning.

  • Fråga 1?

    Svar 1